Musik för alla

Sitter man i bilkö, har tråkigt på jobbet eller i färd med att städa i hemmet? Ingenting kan göra sysslorna så stimulerande som musik! I takt med sköna tongångar blir bilen ens privata sångkonsert, jobbmiljön ett exotisk café i Havanna och sopkvasten en skicklig danspartner!

Våra radioshower förmedlar den glädje och passion som musik innebär och genom att följa våra olika program får lyssnaren möjligheten att göra en mental resa runt världen. Här kan man drömma sig bort till sydamerikanska omgivningar med våra latinska tongångar och njuta av sköna toner och rytmer. Man kan nästan smaka spanska tapas och enchiladas under våra radioprogram. framförda med kärlek till själens arom som musik också kallas.

Vi har också tuffare tongångar för dem som gillar rock av alla årtionden. Här är det power som gäller och man kan trumma pennorna i takt till Led Zeppelin och Deep Purple eller sjunga falsettsång på högsta volym med Iron Maiden eller Guns n’ Roses. Håll utkik efter våra specialshower med inriktning med tyngre takter!

Musik är något man blir glad av och det är något vi alla kan behöva. Det händer någonting då man hör en riktigt bra låt och det är som om hela kroppen och hjärnan bara vill röra på sig och då kanske det kan passa att gå med i någon av våra danskurser. Att få fysiskt utlopp för sin kärlek till musik är dessutom en fantastiskt bra träning att hålla sig i form med så här får man det bästa av alla kulturer och världar.

Eller varför inte skapa eller gå med i en workshop där man kan lära sig instrument eller att sjunga? Det spelar ingen roll om du är en skicklig sopran eller totalt tondöv; det handlar om glädje, gemenskap och massor av bra musik. Musik mår man bra av!